GameZone.Ro -Game Hosting-

User Panel 
It is currently Tue Sep 07, 2010 1:48 am
View unanswered posts | View active topics

Anunturi importante
Daca aveti probleme cu contul , trimiteti un email la office@proleague.ro si in maxim 24/48 de ore se rezolva !
Recrutari servere de orice fel : Link
Recrutari servere de CS : Link
Recrutari staff : Link

Reply to topic  [ 25 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Disputa Meciurilor ! 
Author Message
Admin CS

A multumit de : 0 ori
Multumiri primite : 0
Advertismente: 1 din 3
Reputatie: Admin CS
Detinator Steam: Da
CS Status: Share a status message ...
Arma preferata: Cutitul !!! Pffff :))
Post Re: Disputa Meciurilor !
nu nu mi se pare delta ca sunt "smecher"... Va deranjeaza ca va spun adevarul in fata ?? asta e problema voastra ?? Crezi ca ma impresionezi daca imi spui ca pot sa "eau" ban ?? hai sa o vad si p asta.si p c motiv... ti se pare ca nu mai sunt sv`ere ??( dar joc aici pt ca e o pers aici care m-a chemat p sv si care asa cum m-a ajutat el cand am avut nevoie asa am venit si eu p sv sa il ajut ) si + d asta ....cand vad oameni asa..........crezi ca as regreta daca e ceva ?? regret eu alte chestii in viata..nu chestii legate d cs ca pt mine cs`ul e fun nu e obsesie ca pt altii ...eu nu traiesc ca altii in "lumea cs-ului" . Si p viitor va rog nu va mai bagati aiurea in seama... ca daca intrebati p oricine...si daca va interesati p orice sv care se respecta..intr-o cupa nu intra si jucatori Valve . Normal e Steam On + Ac On ... sau macar Steam On.. ma rog oricum nu ne intelegem..eu am principiile mele...asa cum ar treb sa fie si cum e p orice sv cu un Rank ok....iar voi le aveti p ale voastre... oricum cu gandirile astea nu o sa ridicati Rankul Sv`ului !!! Voi preferati sa aveti jucatori si admini copii dar care sa tina redirecte ...decat sa aveti admini capabili si oameni d incredere p sv !! Iar e Off Topic . presimt ca iar iau Warn ca doar e vb d -Andrey-

Sat Jul 03, 2010 4:24 pm
Profile

Fondator

A multumit de : 2 ori
Multumiri primite : 1
Advertismente: 0 din 3
Reputatie: Fondator
YM: vlad09me
Cunostinte CS: Excelente
CS Status: Pe aici pe forum
Arma preferata: M4, ak47, Desert Eagle & Usp
Andrey nu ai dreptate !
Un copil de 13-14 ani crezi ca nu poate fi admin ?
+In Romania Steam OFF-ul ii la putere asa ca ......

Image
Image
Image

Pe acest forum regulile se aplica la sange, nu conteaza ca esti cine esti ai incalcat regulamentul vei primi sanctiunea care trb sa o primesti !
Regulile nu sunt asa aspre pentru sponsori, v.i.p, care au donat sau ajuta comunitatea ProLeague !

Sat Jul 03, 2010 6:30 pm
Profile YIM WWW

Admin CS

ok Vlad imi retrag cuvintele daca tu asa consideri .. Eu nu vreau sa ma cert cu nimeni dar esti constient si tu ca ceea c spui nu e asa.... Nu au habar de codurile care exista nici adminii d 18-25 d ani..(multi dintre ei) .... dapai un copil d 13-14 ani ...care in primul rand pt a folosi niste comenzi d admin sta cu ochii in foaie unde le are scrise.... nu are maturitatea necesara in gandire ..si + d asta nu are experienta ..nu stie cum arata un cod...un silent aim ...un silent aim bagat p steam...un no recoil , un wall setat p puncte...etc... chiar daca afirmi tu niste chestii in sinea ta daca stai sa t gandesti esti acord cu mine.. tu nu vezi ca sunt admini de peste 18 ani care habar nu au d coduri ...nici nu stau spec p un jucator si fac Ss direct ca sa nu mai vorbesc ca vad mereu admini care fac Ss pt AIM ?? sau admini d peste 18 ani care habar nu au d capul lor cand e vb d niste comenzi ?? - asta legat d adminii d 13-14 ani

In legatura cu faptul ca in Romania Steam Off`ul e la putere...c sa iti zic decat ca asa cum la alte capitole suntem cu 50-100 d ani in urma altor tari ..asa si la Steam ... + d asta... sa-ti mai zic d c la romani nu se poarta steamul ?? pt ca asa cum e romanul el prefera sa bea toata ziua...sa traiasca bine..sa doarma prin discoteci si terase decat sa dea 4-10 euro p un steam !! + d asta... gandirea multora "cum sa imi iau steam sa risc sa imi blocheze contul cand folosesc coduri ..cand pot juca linistit valve si nu ma baga nimeni in seama" . Totusi e pacat ca avem gandirea asta...si d asta nici nu vom evolua niciodata ca tara...ca oameni ...

PS : Acum tu culegi din c am zis eu c vrei tu ..dar daca stai sa t gandesti ca un om matur..nu stiu c varsta ai tu ...dar o sa ajungi sa imi dai dreptate...hai bafta ..

Sat Jul 03, 2010 8:41 pm
Profile

Administrator

A multumit de : 3 ori
Multumiri primite : 4
Reputatie: Administrator
YM: alex.haos@yahoo.com
Cunostinte CS: Foarte Bune
CS Status: CS.ProLeague.Ro
Arma preferata: Colt M4A1
-Andrey- wrote:
ok Vlad imi retrag cuvintele daca tu asa consideri .. Eu nu vreau sa ma cert cu nimeni dar esti constient si tu ca ceea c spui nu e asa.... Nu au habar de codurile care exista nici adminii d 18-25 d ani..(multi dintre ei) .... dapai un copil d 13-14 ani ...care in primul rand pt a folosi niste comenzi d admin sta cu ochii in foaie unde le are scrise.... nu are maturitatea necesara in gandire ..si + d asta nu are experienta ..nu stie cum arata un cod...un silent aim ...un silent aim bagat p steam...un no recoil , un wall setat p puncte...etc... chiar daca afirmi tu niste chestii in sinea ta daca stai sa t gandesti esti acord cu mine.. tu nu vezi ca sunt admini de peste 18 ani care habar nu au d coduri ...nici nu stau spec p un jucator si fac Ss direct ca sa nu mai vorbesc ca vad mereu admini care fac Ss pt AIM ?? sau admini d peste 18 ani care habar nu au d capul lor cand e vb d niste comenzi ?? - asta legat d adminii d 13-14 ani

In legatura cu faptul ca in Romania Steam Off`ul e la putere...c sa iti zic decat ca asa cum la alte capitole suntem cu 50-100 d ani in urma altor tari ..asa si la Steam ... + d asta... sa-ti mai zic d c la romani nu se poarta steamul ?? pt ca asa cum e romanul el prefera sa bea toata ziua...sa traiasca bine..sa doarma prin discoteci si terase decat sa dea 4-10 euro p un steam !! + d asta... gandirea multora "cum sa imi iau steam sa risc sa imi blocheze contul cand folosesc coduri ..cand pot juca linistit valve si nu ma baga nimeni in seama" . Totusi e pacat ca avem gandirea asta...si d asta nici nu vom evolua niciodata ca tara...ca oameni ...

PS : Acum tu culegi din c am zis eu c vrei tu ..dar daca stai sa t gandesti ca un om matur..nu stiu c varsta ai tu ...dar o sa ajungi sa imi dai dreptate...hai bafta ..

Aici cam asa este are dreptate Andrey ! toata lumea vrea "sa traiasca si matu` lui bine" si spun ca nu isi permit un cont steam care este 4 Fun ! asa ca Romania este de Cacao, ii intleg pe oamenii care pleaca cat mai departe de aceasta tara ! Rusine Romania ai ajuns de "rasu`" altor tari !

Joc preferat : Counter-Strike 1.6 - Cu siguranta !
Mod preferat : Clasic
Arme preferate : M4A1 & AK47
Pistoale preferate : Desert-Eagle & USP !
Planse preferate : De_dust2_romania, De_Nuke
Clan : ProL #
Owner : CS.ProLeague.Ro & GG.ProLeague.RO
User : ProLeague.Ro
Rugaminte : Daca te-am ajutat apasa pe butonul Image

Image

Image

Sat Jul 03, 2010 9:12 pm
Profile YIM

Admin CS

DaZe nu ti se pare ca tu ai ban p sv`ul asta ?? c t mai int d cupa ? :-w O sa inceapa cand vor decide cei care se ocupa de ea ... Jucatorii vor fi anuntati prin mail ..asta in caz ca voi nu cititi ce scrie p aici ..dar din cate inteleg din posturile facute de M3k@ tu nu ai c cauta in aceasta cupa !!

Sun Jul 04, 2010 12:12 pm
Profile

Admin CS

M-am bagat in seama d data asta in calitate d ADMIN p acest sv...nu ca simplu player .. si dupa parerea mea..daca ai p sv`ul asta ban NU ai c cauta nici in cupa...asa ca din partea mea hai bft !!!!

Wed Jul 07, 2010 5:04 pm
Profile

Utilizator

Advertismente: 3 din 3
Reputatie: Utilizator
YM: happyprl
Detinator Steam: Nu
OFF : Prea mult spam...

ON : Se mai fac meciurile :D

Thu Jul 08, 2010 12:54 pm
Profile

Utilizator

Cand incepe cupa?

Sat Jul 17, 2010 3:53 pm
Profile

Utilizator

Cunostinte CS: Foarte Bune
CS Status: POWER
Arma preferata: ak.colt.awp
sunt de acord ..nu se face asa ceva ..cine are steam joaca ,cine nu..asta e :)

Mon Aug 02, 2010 1:26 pm
Profile

Utilizator

Cunostinte CS: Excelente
Arma preferata: ak47,m4a1